Tokat 1 Şubesi

Yetki Emin Ellerde

Yetki Emin Ellerde, Yetkinin adı “EĞİTİM BİR SEN”

2017 yılı mutabakatı sonucunda 4 bin 933 üye sayısıyla, diğer sendikaların toplamının iki katından daha fazla üyeye sahip olan Eğitim Bir Sen Tokatta yetkisini güçlendirerek, sendikacılıkta önemli bir başarı elde etti.

Eğitim-Bir-Sen Tokat 1 No’lu Şube, yetkili sendika sıfatıyla girdiği 2017 yılı il mutabakatı sonucunda Tokatta yetkisini güçlendirdi. 4 bin 933 üye sayısıyla en yakın rakibi Türk Eğitim Sen'e 3 bin 151 fark atarak Tokatta yetkiyi perçinleyen Eğitim-Bir-Sen, sendikacılıkta önemli bir başarıyı daha elde etti.

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde imzalanan mutabakat sonrası açıklamalarda bulunan Eğitim-Bir-Sen Tokat 1 No'lu Şube Başkanı Şaban Ceylan, “Eğitim Bir Sen Sendikacılık ve toplu sözleşme tarihine rekorlar ve ilklerle geçmeyi başarmıştır. Toplu sözleşmeyle emeğimizin değerini artırdık, ekmeğimizi büyüktük, mali ve sosyal haklarımızı çoğalttık, çalışma şartlarımıza ilişkin mağduriyetleri giderdik. Toplu sözleşmeyle hem insani hem de vicdani kazanımların altına imzamızı atarak, toplumsal uzlaşmaya katkı sağladık. Öncü medeniyet, güçlü sendika, büyük Türkiye ve 1 milyon 111 bin 111 üye" diyerek çıktığımız yolda elhamdülillah bu yıl da eğitim çalışanlarının teveccühünü kazanarak, teşkilatımızın başarılarının üzerine yeni başarılar katıp, hedefimize ulaştık. Zirveden yeni ufuklara diyerek çıktığımız bu kutlu yürüyüşümüzde emeği olan işyeri temsilcilerimiz, ilçe temsilcilerimiz ile yönetimlerimize ve bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu