Tokat 1 Şubesi

ŞABAN CEYLAN GÜVEN TAZELEDİ

7. Olağan Genel Kurulumuzu yoğun bir katılımla gerçekleştirdik.

Bizleri bu önemli günümüzde yalnız bırakmayan  Ak Parti Milletvekili Av. Mustafa ARSLAN  Bey’e,Belediye Başkanımız  Av.Eyüp EROĞLU Bey’e, Ak Parti İl Başkan Vekili İbrahim Polat Bey’e Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Çalışkan Bey ve yönetimine, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Resul Akyürek'e, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir Bey’e, Defterdar Aleaddin Karpınar Bey’e , Turhal İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız Bey’e, Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kop. Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan Bey’e , Çevre Kültür Derneği Başkanı Muhammed Yusuf Akbak Bey’e, Ensar Vakfı Şube Başkanı Mustafa Solmaz Bey’e, AGD Şube Başkanı Bekir Durupınar Bey’e, Tokat Kadın Platformu Başkanı Nurgül Kıvrak Hanıma, Tokat İHH İl Temsilcisi Muammer Demirci Bey’e, İHH Kadın Kolları Başkanı Refika Erdem Hanıma, Kadem İl Temsilcisi Müjgan Arslan Hanıma, Kızılay Başkanı Faruk Delen Bey’e , Elden Ele Yardımlaşma Dernek Başkanı Ekrem Özer Bey’e, Türkiye dil ve edebiyat derneği Tokat Şube Başkanı Ali Bal Bey’e, Memursen İl Temsilcimiz Suat Mantar Bey’e, Hak İş İl Temsilcisi Resul Demir Bey’e Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Doç.Dr. Mehmet Demirtaş Bey ve yönetimine,  Büro Memursen Başkanı İrfan Kucur Bey ve yönetimine, Diyanet Sen Başkanı Mürşit Yılmaz Bey ve Yönetimine , Bem Bir Sen Şube Başkanı Oğuzhan Torun Bey ve yönetimine, Kültür Memursen İl temsilcisi Ceyhun Koyuncu Beye, Bayındır Memursen Şube Başkanı Murat Kara Beye, Enerji Bir Sen Şube Başkanı Murat Tıkaç Bey’e , Birlik Haber Sen Başkanı Arzu Avcı Hanıma, Ulaştırma Memur Sen Başkanı Ahmet Çakır Bey’e, Genç Memursen İl Temsilcisi Ahmet Sefa Kesler ve yönetimine Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanları ve yönetimlerine, Emekli Memur Sen il temsilcisi Celal yurdakul ve yönetimine, Kurulumuza katılamayıp çiçek ve mesaj gönderen Eğitim Bir-Sen ve Memur Sen Başkanımız Ali Yalçın'a Eğitim Bir-Sen Kurucularından Ak Parti Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı  Av. Yusuf Beyazıt Bey’e, Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez Bey’e, Çorum Gençlik Spor İl Müdürü Cemil Çağlar Bey’e, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Fehmi Çankaya Bey’e şükranlarımızı sunuyoruz. Hayır dualarıyla yanımızda olan birbirinden değerli üyelerimize, delegasyonumuza, Emniyet Mensupları ve Basınımıza teşekkür ediyoruz.

Kuruluşundan bugüne Şube Başkanlarımız Prof. Dr. Ali Kasap, Bedretttin Mumcu, Cemil Aslan ile Birlik Haber Sen Başkanı Arzu Avcı’dan oluşan Divan Kurulumuza, sunuculuğu üslenen Bünyamin Gürbüz Beye teşekkür ediyoruz .

Bizler emanete asla gölge düşürmeden, kim olduğumuzu, nerden gelip nereye gideceğimizi unutmadan canla başla çalışmaya ahdettik. Bu, milletimize, üyelerimize ve tarihe verilmiş bir sözdür.

Bizim yürüyüşümüz, yarınları daha güçlü kılma, kardeş bulma, kardeş kalma yürüyüşüdür.

Rabbim bu yolda ayaklarımızı sabit kılsın, kalbimizi genişletsin, sözümüzü kavi, muhabbetimizi bakî, birliğimizi daim etsin inşallah.